Αρχική > Αρτολίθια, η κρυμμένη όαση
Αρτολίθια, η κρυμμένη όαση

Η περιοχή της Πρέβεζας προσφέρει πληθώρα επιλογών από παραλίες για το μπάνιο των επισκεπτών, παραλίες με διαφορετικούς σχηματισμούς, διαφορετική άμμο, μια παραλία για κάθε γούστο θα λέγαμε. Κοινός τόπος των περισσότερων παραλιών είναι η εύκολη πρόσβαση και η ύπαρξη οργανωμένων εγκαταστάσεων, όπως beach bar.

Τα Αρτολίθια ωστόσο αποτελούν την εξαίρεση, είναι μια εξωτική παραλία στα σύνορα των χωριών Ριζά – Καστροσυκιά, με ασύλληπτα γαλάζια νερά και μια σειρά επιβλητικων βράχων που λειτουργούν ως φυσικοί κυματοθραύστες που την προφυλάσσουν από τα μεγάλα κύματα του Ιονίου, κρατώντας τα νερά συνεχώς ήρεμα και φιλόξενα, αποτελώντας ιδανικό σημείο κολύμβησης για οικογένειες με μικρά παιδιά. Το πράσινο, λιτή μεσογειακή βλάστηση, που απλώνεται στο γύρω τοπίο εντυπωσιαζει και χαρίζει ηρεμία.
Καθώς είναι μια παραλία δύσκολη στην πρόσβαση της, μακριά από τα βλέμματα του ευρύτερου κοινού, αποτελεί έναν “κρυφό θησαυρό” της Ηπειρωτικής γης. Βρίσκεται σε απόσταση 25 περίπου χιλιομέτρων από την πόλη της Πρέβεζας, στο ύψος του Ζαλόγγου, σε κοντινή απόσταση από την εθνική οδό που ενώνει την Πρέβεζα με την Ηγουμενίτσα.

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288
Design & Development by: PEGASUS MEDIA