εδω η επιχειρηση σας
θα βρει το κοινο τησ

Η προβολή της επιχείρησης σας ξεκινάει εδώ...

Το Travel Preveza είναι ένα ερωτικό γράμμα, ένα γράμμα στην πόλη που αγαπάμε και επιθυμούμε να αναδειχτεί όπως της αξίζει. Ο έρωτας γεννά ιδέες και το concept Travel Preveza δεν άργησε να γεννηθεί. Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η προβολή και ανάδειξη του συνόλου των χαρακτηριστικών της περιοχής μας που σφύζει από πολυσχιδή δραστηριότητα, πολιτιστική, αθλητική, επιχειρηματική, που το φυσικό του κάλλος, παραλίες, δάση, ποτάμια, βουνά, μαγεύουν ανεξίτηλα τον επισκέπτη. Σας προσκαλούμε να βάλουμε μαζί σε πρώτο πλάνο την Πρέβεζα και τις γύρω περιοχές, ελάτε λοιπόν να καταχωρηθείτε στις σελίδες του site και του περιοδικού μας, να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί.

Πακέτα διαφήμισης

small

  • Καταχώρηση της επιχείρησης σας στην ιστοσελίδα travelpreveza.gr

medium

  • Καταχώρηση της επιχείρησης σας στην ιστοσελίδα travelpreveza.gr, στο περιοδικό Travel Preveza, και προβολή μέσο των social media του Travel Preveza σε τακτά χρονικά διαστήματα.

business

  • Επικοινωνήστε μαζί μας να δούμε μαζί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησης σας.

Ρωτήστε ελεύθερα

Επικοινωνήστε μαζί μας, μας αποστέλλετε τα στοιχεία της επιχείρησης σας όπως και φωτογραφικό ή και video υλικό και εμείς το καταχωρούμε.

Διεύθυνση επιχείρησης, τηλέφωνα, ιστοσελίδα, social media, περιγραφή της επιχείρησης, φωτογραφικό υλικό, όπως και εντοπισμός της τοποθεσίας σας στο google maps.

Βεβαίως! Μέσα από στοχευμένες διαδικτυακές καμπάνιες, google adwords, θεματικά άρθρα στο blog μας και social media (facebook και instagram), η διαφήμιση σου θα έχει αποτέλεσμα!

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει υψηλού επιπέδου διαφημιστική προβολή με χαμηλό κόστος που ξεκινά από μόλις 50 ευρώ. Η επιχείρησή σας είναι μοναδική, το ίδιο και οι ανάγκες διαφήμισής της. Αναλόγως λοιπόν με τον αριθμό των καταχωρήσεων και το είδος προβολής που επιζητάς, διαμορφώνεται και το κόστος. Φυσικά ισχύουν ειδικές εκπτώσεις και τιμές προσφοράς πακέτου. Μένει να ζητήσετε την προσφορά μας!

Σε όλο τον κόσμο! Συγκεκριμένα από τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν χώρες όπου η επισκεψιμότητα είναι ιδιαιτέρως μεγάλη, όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Αγγλία, Σκανδιναβικές χώρες, το Βέλγιο, ΗΠΑ, η Ολλανδία και η Ισπανία…

H διαφήμιση σου στο site έχει ισχύ για έναν χρόνο ακριβώς από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί. Για τον έντυπο οδηγό TRAVEL PREVEZA η διαφήμιση σου ισχύει κι αυτή για έναν χρόνο, μέχρι την υλοποίηση της επόμενης, νέας έκδοσης.Λίγο πριν λήξει η διαφήμισή σου, θα επικοινωνήσει μαζί σας η ομάδα μας για την ανανέωσή της.

TRAVEL PREVEZA

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ειρήνης 32 | T.K. 48100

email: info@travelpreveza.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας