ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

ο ταξίδι προς την Ήπειρο και το Ιόνιο μπορεί να γίνει οδικώς, αεροπορικώς και μέσω θαλάσσης.
Χρήσιμες πληροφορίες σε περίπτωση που αποφασίσετε να επισκεφθείτε τα πανέμορφα μέρη μας:

Με αυτοκίνητο

Με οδικό δίκτυο συνολικού μήκους περίπου 117.000 χλμ, η Ελλάδα ενώνεται με την Ευρώπη και την Ασία μέσα από μεγάλους οδικούς άξονες, που τη συνδέουν με τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες, την υπόλοιπη Ευρώπη και την ευρωπαϊκή πλευρά της Τουρκίας, ενώ η είσοδος από την Ιταλία γίνεται από τη δυτική πύλη, χρησιμοποιώντας την πυκνή ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών.
Η πρόσφατη αναβάθμιση της ποιότητας του οδοστρώματος στις δύο μεγάλες εθνικές οδούς, καθώς και η κατασκευή  της Εγνατίας Οδού κατέστησε το μεγαλύτερο τμήμα των εθνικών οδών ικανό να καλωσορίσει επισκέπτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν την Β.Δ. Ελλάδα οδικώς, εγγυώμενο παράλληλα ασφάλεια και άνεση.

Η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού έφερε την Αθήνα πολύ κοντά με την Ήπειρο και το Ιόνιο. Ενώ συνδέεται και με την Εγνατία στα Ιωάννινα.

Με αεροπλάνο

Το ταξίδι με αεροπλάνο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, λόγω της άνεσης και της ταχύτητας που προσφέρει. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (www.aia.gr), είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα στον κόσμο.
Εκτός όμως από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, στην ελληνική επικράτεια υπάρχει πληθώρα περιφερειακών αεροδρομίων τα οποία εξυπηρετούν τοπικές πτήσεις, απευθείας πτήσεις εξωτερικού τακτικών και έκτακτων αερογραμμών, καθώς και ναυλωμένες πτήσεις (charter), ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Οι περιοχές που διαθέτουν αεροδρόμια στην ΔΥΤΙΚΗ Ελλάδα ΚΑΙ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ είναι οι εξής:

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288
Design & Development by: PEGASUS MEDIA