Αρχική > Ανακάλυψε τη μαγευτική Πρέβεζα, ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία
Ανακάλυψε τη μαγευτική Πρέβεζα, ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία

Πρέβεζα, το διαμάντι της Ηπειρωτικής Ριβιέρας! Μια υπέροχη πόλη που στέκεται ανάμεσα στην αγκαλιά των βουνών και την απέραντη θάλασσα.
Εδώ, το χρώμα της ιστορίας συναντά την παρθένα φυσική ομορφιά και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Περιπλανηθείτε στους γραφικά σοκάκια γεμάτα παραδοσιακά σπίτια και εκκλησίες. Κάντε μια στάση για να γευτείτε την παραδοσιακή κουζίνα και τα εκλεκτά κρασιά της περιοχής.
Περιηγηθείτε στο Αρχαιολογικό Μουσείο και ανακαλύψτε τη μαγεία της αρχαιότητας μέσα από τα εκθέματα του. Επισκεφτείτε το Μνημείο της Ναυμαχίας της Ακτής, το οποίο αναδεικνύει τη σημαντική ναυμαχία του 31 π.Χ. που αποφάσισε την τύχη του Ρωμαϊκού Κράτους. Συνεχίστε την περιήγησή σας προς την Αρχαία Νικόπολη, μια πόλη που ο Οκταβιανός Αύγουστος ίδρυσε για να τιμήσει τη νίκη του στην παραπάνω ναυμαχία. Επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο και ανακαλύψτε την Οδόν Νέκρων, το αρχαίο θέατρο, το στάδιο και τα μοναστηριακά κτήρια που στέκουν ακόμη εκεί.
Μετά την ιστορική περιπλάνησή σας, κατευθυνθείτε προς την ακτή για να εξερευνήσετε τις εκπληκτικές παραλίες της Πρέβεζας. Απολαύστε τον ήλιο στην ονειρική παραλία Μονολίθι, η οποία προσφέρει χιλιόμετρα ατελείωτης αμμουδιάς και κρυστάλλινα νερά. Συνεχίστε την εξερεύνηση στην Κανάλι, μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της περιοχής, με ομορφαίνεται από ελαιώνες. Κατευθυνθείτε στην Παραλία Βράχος για μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, ή στην Λούτσα, αν προτιμάτε ένα πιο κοσμοπολίτικο περιβάλλον.
Μην παραλείψετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή μετά το ηλιοβασίλεμα, στην Πρέβεζα. Η πόλη ξυπνά με πολλά μπαρ και εστιατόρια που υπόσχονται αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.
Τέλος, για τους λάτρεις της φύσης, η Πρέβεζα είναι ένα παράδεισος, καθώς προσφέρει πλήθος μονοπατιών για πεζοπορία και ποδηλασία.
Η Πρέβεζα, λοιπόν, είναι μια πραγματική ταξιδιωτική έκπληξη, όπου η ιστορία, η φυσική ομορφιά, η πολιτιστική κληρονομιά, η γαστρονομία και η νυχτερινή ζωή παίζουν τη δική τους, μοναδική συμφωνία. Αναμφισβήτητα, η Πρέβεζα είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτείτε!

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288
Design & Development by: PEGASUS MEDIA