❝ Η Πρέβεζα ως νέος τουριστικός προορισμός, αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια και αυτό αποδεικνύεται από την επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή του Νομού. ❞
ΕΝ ΠΛΩ 2

Το TRAVELPREVEZA.GR είναι εδώ, για να καταγράψει τις ομορφιές της Πρέβεζας και να παρουσιάσει όλα εκείνα που την κάνουν έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό προορισμό.
Σκοπός μας, ήταν και είναι, να δημιουργήσουμε ένα site που να περικλείει μέσα του όλον τον πλούτο, φυσικό και πνευματικό της περιοχής.
Να προβάλουμε τα τοπικά προϊόντα, τους νέους επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και το σύνολο των επαγγελματιών που θέλουν και πασχίζουν να αναπτυχθεί ο Νομός.
Πολιτισμός, αξιοθέατα, θρησκευτικός τουρισμός, ιστορικές διαδρομές, ρομαντικές βόλτες, δραστηριότητες, αποδράσεις στις πανέμορφες παραλίες, αξέχαστες περιπλανήσεις στα ποτάμια, πληθώρα επιλογών σε εστίαση και διασκέδαση.
Και όλα αυτά, ένα βήμα από ένα υπέροχο θαλάσσιο μέτωπο που «βρέχεται» από τον Αμβρακικό Κόλπο και το Ιόνιο Πέλαγος.
Το ελληνικό τρίπτυχο: Ήλιος, θάλασσα και ουρανός, το ζούμε σε όλη την διάστασή του ειδικά το καλοκαίρι στην Πρέβεζα.

Μέσα από τo TRAVELPREVEZA.GR θα ανακαλύψετε και εσείς τον δικό σας αγαπημένο προορισμό, θα γνωρίσετε τις κρυφές γωνιές μιας περιοχής που έχει πλέον κάθε λόγο να βρίσκεται στις top επιλογές και στην ατζέντα κάθε ταξιδιώτη.

Ευχαριστούμε όλους τους επιχειρηματίες που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια.