Η ιδέα ξεκινά στο το νούμερο 73 της Παναγή Τσαλδάρη. Έτσι δημιουργήθηκαν τα “Παχουλά” (“Chubbies”)
Ο σεφ Θόδωρος Μήτσης επέλεξε την Πρέβεζα για να προσφέρει το διαφορετικό. Φτιάχνει σάντουιτς με μοναδικά χειροποίητα αλλαντικά, χωρίς συντηρητικά, τα οποία παρασκευάζει ο ίδιος: μοσχάρι California Dream μαριναρισμένο επί μία μέρα, κοτόπουλο με σκόρδο και φρέσκα αρωματικά, χοιρινό με καπνιστό αλάτι, κρεμμύδι και ολόκληρο πιπέρι, vegan σαλάμι με αλεύρι γλουτένης, βότανα και μπαχαρικά. Και τα συνοδεύει με αλοιφές από όσπρια, π.χ. φασόλια με τα αρώματα της σάλτσας Café de Paris, pesto από φακή και λιαστή ντομάτα κλπ. Όλα με τοπικές πρώτες ύλες, όλα χειροποίητα, όλα παραγωγής του μικρού εργαστηρίου μέσα στο μαγαζί του.