Ξεχωριστή ψαροταβέρνα για τα δεδομένα της Πρέβεζας, καθώς είναι η μόνη που εκτός από τα κλασικά –ψαρικά και θαλασσινά στη σχάρα, στο τηγάνι και στον αχνό– προσφέρει και δημιουργικά πιάτα με αντίληψη νέας ελληνικής γαστρονομίας. Ξεχωρίζουν η μους λευκού ταραμά με τρίμμα αυγοτάραχου, το φιλέτο ψαριού με χόρτα, το ευρηματικό καλαμάρι Αλάτι (καλαμάρι γεμιστό με πλιγούρι και πέστο λιαστής ντομάτας), το κριθαρότο με γαρίδες Αμβρακικού και το εξαιρετικό τραχανότο γαρίδα με ρόκα.
Βρίσκεται στην παραλία της πόλης, στη θέση Άκτια Γοργόνα, δίπλα στις ψαρόβαρκες που έρχονται φορτωμένες κάθε πρωί. Διακόσμηση χωρίς εντάσεις σε γαλάζιο και λευκό, υπέροχη θέα στον Αμβρακικό, τραπεζάκια έξω τις καλές μέρες, αγκαλιά με τη θάλασσα. Ψάρια ολόφρεσκα καθημερινά (ανάλογα με την εποχή και τον καιρό), καλαμάρια, χταπόδια, σουπιές, ακόμα και αστακοί και κολοχτύπες. Το μενού περιλαμβάνει και κρεατοφαγικές επιλογές. Wine list με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα. Γρήγορο, ευγενικό σέρβις.